helmipuhallus

Helmipuhallus 2021 -> 2022

Helmipuhallus pitää taukoa vuonna 2021, eli tapaamisiin helmikuussa 2022.

Käy tykkäämässä sivustamme Facebookissa, niin saat jatkossa lisätietoa tulevasta tapahtumasta.

Nämä sivut menevät tauolle 22.12.2020 alkaen. Kiitos kaikille Helmipuhalluksen ystäville edellisestä 10 vuodesta!

Puhallinorkesteri Aalto Vesuviuksen Aalloilla

Puhallinorkesteri Aallon konsertti Vesuviuksen Aalloilla
9.2.2020 klo 15 Palokan koulukeskussa
Liput 5/10/15 € (eläkeläiset & työttömät & lapset / aikuiset / perhelippu)
 
"Vesuviuksen Aalloilla” altistaa kuulijat laajalle tunteiden ja luonnonvoimien kirjolle, jossa tyyni rauha vuorottelee räiskähtelevien pulssien, ryhmikkäiden tanssien ja mukaan tempaavien rytmien kanssa.
 

Puhkupillit Helmipuhalluksessa

Mikä: Puhallinkapellimestarikurssin päätösmatinea
Milloin: sunnuntaina 16.2.2020 klo 15
Missä: Jyväskylän yliopiston Musica-rakennuksella M103-salissa
 
Tervetuloa kuuntelemaan 14.-16.2.2020 järjestettävän puhallinkapellimestarikurssin päätösmatineaa! Musiikista vastaa Jyväskylän yliopiston puhallinorkesteri Puhkupillit johtajinaan puhallinkapellimestarikurssille osallistuneet kapellimestarioppilaat. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.
 

Jyväskylä Big Band Suolahtisalissa to 30.1.2020 klo 19


Millaista musiikkia saadaan, kun yhdistetään suomalaista ja romanialaista sävelkieltä, sekä modernia big band -musiikkia?
Jyväskylä Big Band yhdessä laulaja Elena Mîndrun ja pianisti Tuomas J. Turusen kanssa sukeltavat sisälle soljuvaan romanialaiseen äänimaisemaan ja yhdistävät sen skandinaaviseen big band -musiikkiin. Sävellyksistä, sovituksista ja sanoituksista vastaavat konsertin solistit Mîndru ja Turunen. Uusi Folkloric Moods -levy ilmestyi aivan vastikään loppuvuodesta 2019.

Elena Mîndru edustaa Suomen jazzlaulajien parhaimmistoa. Mindruesiintyy jazzlaulajana säännöllisesti sekä nykyisessä kotimaassaan Suomessa että ulkomailla. Hän saavutti vuonna 2012 toisen sijan maailman arvostetuimpiin lukeutuvassa Shure Montreux -jazzlaulukilpailussa, jossa kilpailun tuomariston puheenjohtajana toimi legendaarinen jazzmuusikko ja tuottaja Quincy Jones.

Helmipuhallus täyttää 10 vuotta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ohjelmatiedot alkavat valmistumaan nettisivuille, ensimmäisenä pääsee kuulemaan Jyväskylä Big Bandiä Suolahtisalissa torstaina 30.1. klo 19.00. Muut konsertit tänä vuonna soitetaan Jyväskylässä ja Keuruulla. Nähdään konserteissa!

https://helmipuhallus.fi/content/helmipuhallus-2020-ohjelma